22. elokuuta 2008

HK2HK

Eli joo moi kaikille. Lähden tosiaan Hongkongiin vaihtoon lukuvuodeksi 08/09 opiskelemaan Hong Kong Polytechnic Universityn (PolyU) Business laitoksen Management osastolle. Tavoitteena olisi lukea teollisuustalouden sivuaine vaihtovuoden aikana, mutta katsotaan nyt kuinka hyvin tavoite pitää...

Lähtö on maanantaina 25.8 (eli siis aika pian...hah) klo 16:50 ja paluu joskus toukokuun lopulla. Matkan valmisteluissa ei ole sen kummempia ongelmia ollut. Ainoa miinus on se, ettei viisumi ehtinyt tulla ennen lähtöä vaikka PolyU kv-toimisto jätti hakemuksen paikalliseen konsulaattiin jo kaksi kuukautta sitten. Kyselin myös sen perään, mutta en viivästymiselle sen kummempia syitä saanut. Kait se johtuu olympialaisista tai jtn. Eipähän toisaalta ole tullut infoa että hakemusta olisi hylättykään. No asia on nyt järkätty PolyU:n kanssa eli menen maahan turistina (saa olla 3kk ilman viisumia) ja sitten selvitetään tämä viisumiasia paikan päällä. Asioilla on tapana järjestyä ja toivottavasti siihen voi luottaa tälläkin kertaa.

Oho joku pirun taifuuni Nuri on hyökänny tänään Hongkongiin ja lentokentät ym suljettu..Toivottavasti menee ohi maanantaiksi.

Tänään loppuivat kesätyötkin. Tajuttoman nopeasti tämä kesä taas menikin. Terveisiä vaan kaikille työkavereillekkin mikäli tänne blogin sivuille eksytte.

Blogin tekstejä saa ja pitää kommentoida, jotta tiedän että joku käy tätä lukemassakin:)

Lopuksi vielä Hongkongin kartta, jossa koulun+asuntoloiden sijainti ympyröitynä:

3 kommenttia:

Pauli kirjoitti...

Moi,

Toivottavasti se taifuuni ei pääse vaivaamaan. Onnellista matkaa/opiskelua jms.!

Blogisi näyttää asialliselta. Kannattaa jatkaa, lukijoita varmasti löytyy!!

T. Pauli :)

Jorge kirjoitti...

pidä lippu korkeella!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa. Ja perästä kuuluu, venaas pari kuukautta :)
t. waltteri

Powered By Blogger