15. marraskuuta 2008

15.11

Ja taas pari viikkoa meni. Blogin päivitysväli venyy ja venyy kun tuntuu ettei ole mitään kummempaa kerrottavaa. Tai no, koulussa välillä ja muuten muualla. Viime yö oltiin Macaolla kun oli kämppiksen synttärit. Yövyttiin Venetian hotellissa...student hallsien kämppä tuntuu taas ankealta sen jälkeen. Meillä oli 4 sviittiä, jokainen about 60m2. Pelkkä vessa oli isompi kuin tämä koppi:) Mutta joo hauskaa oli, pari tuntia sitten tultiin takaisin.


Opisjelijabudjetille sopiva huone...ja näitä meillä oli 4kpl


Smile...

Perjantaina käytiin Oktoberfesteillä vaikka on jo marraskuu ja siitä jatkettiin LKF:iin. Muuta kummempaa ei nyt tule mieleen parin viikon takaa...


Tässä vaiheessa iltaa oltiin vielä hillityllä päällä...

Joulun reissukin alkaa lähestyä. 16.12 lento Bangkokkiin ja siitä viikoksi jonnekkin. Sitten lähdetään Krabille, missä meillä on 3 päivän kalliokiipeilykurssi parin kaverin kanssa. Sitten uusivuosi vietetään Krabilla ja sen jälkeen pitää keksiä viikoksi vielä ohjelmaa. 11.1 on lento takaisin HK:iin. Pitää vähän suunnitella tarkemmin tässä lähiaikoina.

Ensi viikolla porukat tulee käymään. Ja ensi viikolla on aika paljon kouluhommia, joten tulee kiireinen viikko. Jotain esitelmiä ja harkkatöitä yms. No, onneksi 1. periodi alkaa olemaan jo lopussa.

Kuviakin voisi lisäillä, mutta ei oikeen jaksa kameraa yleensä kantaa mukana. FB:sta löytyy kavereiden lisäämiä kuvia..

Ei kommentteja:

Powered By Blogger