17. syyskuuta 2008

Boat Trip!

Tulipas skipattua yksi koulupaiva, muttei kylla yhtaan harmita:) Vuokrattiin vene koko paivaksi ja seilattiin pienen saaren eteen ankkuriin. Saarella oli myos rauhallinen ranta, jolle paastiin uimaan veneelta.


Vene

Veneen hintaan kuului myos moottorivene, jota hinattiin isomman veneen perassa. Silla paastiin kokeilemaan wakeboardingia ja banana boatia. Wakeboarding oli aivan mahtavaa. Ikina ennen en ole kokeillut, mutta paasin heti ekalla yrittamalla ylos vedesta. Lumilautatailua on tullut sen verran pitkaan harrastettua, etta taman jalkeen pystyssa pysyminen oli aika helppoa. Aina kaatui kun yritti hyppia tai muuten vain temppuilla liikaa...jos sita ensi kerralla onnistuisi hyppaamaankin:)


Wakeboarding

Banaaniveneily oli myos ihan hauskaa...enemman kylla tykkasin wakeboardingista. Johtuu varmaan siita ettei oikein pysytty banaaniveneella pystyssa. Ja aika loppui juuri kun aloimme oppimaan.


Banana boat


Meidan jengi:)

Meita oli reissulla yhteensa 13 henkiloa. Veneeseen olisi mahtunut yhteensa n.40. Oliko sen arvoista? Hintaa reissulle tuli...iso vene+moottorivene+2 hengen miehisto+wakeboarding+banana boat....n.25e!!! Hah aivan alyttoman halpaa koko paivan reissusta! Parin viikon paasta mennnaan varmaan uudestaan ja kerataan viela muutama henkilo lisaa. Aivan mahtavaa...pitakaa hauskaa suomen syksyssa:D

Ei kommentteja:

Powered By Blogger