29. syyskuuta 2008

Viikko taas takana

Taas on viikko vierahtanyt. Aika menee alytonta vauhtia, kuukausi jo takana tasta reissusta. Viime viikolla taalla oli 8. tason taifuuni ja koulukin peruttiin tiistaina sen takia. Tai aamutunnit pidettiin mutta sitten kaikki lahetettiin pois. No saipas sitten yhden vapaapaivan lisaa:) Pakkohan se oli sitten illemmalla kayda ulkona ihmettelemassa taifuunia, mutta eipa se kovin kummoinen ollut. Aika kovia tuulenpuuskia oli, mutta korkeat talot blokkasivat pahimmat. Jossain rannalla varmaan tuuli kovaa.

Perjantaina kaytiin ilmoittautumassa konsulaatissa niin paastaan suomen suurlahettilaan virka-asunnolle juhlalounaalle itsenaisyyspaivana. Pitaa joku puku teettaa ennen sita. Perjantaina onnistuin myos rikkomaan kannykan kun puhuin siihen suihkun jalkeen..no pitkan saadon jalkeen sain numerot siirrettya lappariin ja ostin uuden puhelimen, nokia 5000sen. Voi olla etta kevaalla ostan iphonen tai jonkun vastaavan jos on viela rahaa jaljella.

Tulipahan taas koettua uusi ruokaelamys, sammakon jalat. Oli yllattavan hyvaa. Myos sian vatsa oli uusi tuttavuus, joskin se muistutti jo aiemmin kokeilemaani lehman vatsaa...ei niin hyvaa:)

Ensi ke ja viikon paasta ti on vapaapaivia kun on jotain juhlapaivia. Mietittiin etta siina olisi voinut tehda 5paivan reissun balille tai thaimaaseen, mutta lahto olisi jo to eika olla mitaan valmisteluja tehty...voi jaada reissu talta kertaa tekematta. Tai pitaa nyt katsoa jos jonkun akkilahdon nappaa jonnekkin. Kouluhommiakin on alkanut kasaantua, pitaa varmaan niitakin jossain vaiheessa hoitaa.

Ei kommentteja:

Powered By Blogger