8. syyskuuta 2008

Su

Ja kello vaihteeksi yli 1 yolla joten aika kirjoitella vahan tannekkin jotain. Vloppu meni taas nopeasti, mutta onneksi huominen on viela vapaata. Tulipahan muuteltua viela kurssejakin tanaan vaikka virallisesti add/drop aika loppui jo la yona. Luen tassa syksyn aikana seuraavat kurssit:

-Elementary Putonghua (mandariinikiina)
-China Studies
-IT for Business
-Introduction to Marketing

Eli joo aika leppoisa syksy tulossa. Valilla nain pain.





Kaytiin la silla kiertoajelulla mutta oli aika turhaa ku ollaan oltu niin oma-aloitteisii etta oltiin jo kayty melkein kaikissa paikoissa. Muutenkaan ei oikein kiinnosta ajella bussilla joka on taynna lankkareita ja juosta oppaan perassa paikasta toiseen. Onneksi on jo naita paikallisia kavereitakin jotka voivat sitten toimia meidan oppaina ja voidaan kulkea kaveriporukalla. No eipa ollut kallis joten ei siina niin paljoa menettanyt. Tanaan nukuttiin pitkaan ja kaytiin vahan pelailemassa ping pongia ja korista.



Hah ruokailu on aina kohtalaista arpapelia paikallisissa ruokapaikoissa. Ikina ei tieda mita saa ja melko usein henkilokunta ei puhu englantia ollenkaan tai puhuu hyvin vahan. Tama patee etenkin halvemmissa paikoissa. On niita hyviakin paikallisia ruokia, mutta valilla eteen tulee siitepolylla kuorrutettua riisia, liemessa lilluvaa tiskirattia tai jotain muuta yhta mukavaa. Madventuresin MadCookista tutut kananjalat paasevat myos top 3:een..Onneksi tarjolla on myos lankkariruokaa aina ikean lihapullista pizza hutin pitsaan, joten niilla saa aina nalan pois tarpeen vaatiessa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ne kananvarpaat niin ikäviä ole kuin meduusa. Tai sen saman kanan kokonainen pää soppalautasella! :D

-K

Powered By Blogger